Ние сме фирма, ориентирана към клиента, нашата мисия е да предоставим на клиента индивидуални, цялостни, професионални и рентабилни решения, които отговарят на неговия уникален набор от изисквания. Нашият екип заедно с ATMAS Финландия и нашата глобална мрежа от партньори ще се радват да ви подкрепят на всеки етап от проекта.

Ние предлагаме цялостна гама решения за изграждане, модернизация и подобрения на защитата за убежища за гражданска защита, бомбоубежища, държавни, промишлени и частни бункери, укрития, сейфове, сглобяеми убежища и др. Освен изграждането на нови и модернизацията на съществуващи убежища, съвременните технологични решения, които предлагаме, позволяват преустройството на сгради, апартаменти, стаи, паркинги, складови помещения и други помещения за общо ползване в Укрития.

Укрития и защитени структури

Има различни видове защитни структури – убежища за гражданска защита, бомбоубежища, правителствени и промишлени бункери, частни укрития, сейфове и други, които служат за защита на хората и оборудването при извънредни ситуации.

Извънредните ситуации могат да бъдат терористични атаки, конвенционална или неконвенционална война (ракети, артилерия, балистични заплахи, куршуми и фрагменти, експлозия, CBRNE (химически, биологични, радиологични, ядрени и експлозии), престъпност и насилие, инциденти с експлозии, изпускане на токсични промишлени химикали (TIC), природни бедствия (земетресения, пожари, наводнения, замърсяване на въздуха) и други заплахи.

Приложими стандарти за гражданска защита и изисквания за защита

Укритията могат да бъдат проектирани в съответствие с националните стандарти за гражданска защита или/и местните строителни норми. Има само няколко страни, които имат действащи национални стандарти, сред които Финландия, Швейцария, Израел, Сингапур, Украйна и няколко други.

В държави, където националният стандарт за гражданска защита не е дефиниран или не функционира, може да има приложими строителни норми или трябва да бъдат изпълнени специфични изисквания.

В случай на частна собственост, клиентът обикновено може да определи собствени изисквания и да избере от различни налични опции за строителство, модернизация и подобрения на защитата въз основа на собствената си спецификация, включително ниво на защита, размер на укритието, брой хора, местоположение, условия на околната среда, време за реакция и други фактори.

⇒ Важни съвети

  1. Моля Ви, не купувайте подземни Укрития от онлайн магазин. Това го има примерно в Германия, но не сме сигурни, че няма да се появи български патент…
  2. Внимавайте със строителната компания…
  3. Запазете своя проект личен. Отидете във фирма, която ще ви изпълни желанието, но при пълна конфиденциалност.
  4. Не купувайте от различни фирми, примерно от една “входната врата”, от друга фирма “филтърната система”, от трета…
  5. Уверете се, че купувате висококачествено оборудване за Укритие, Сигурна стая…

 

⇒  Действия:

  1. Оценете вашата недвижима собственост, като възможност за изграждане на Укритие.
  2. Какви са вашите финансови възможности за финансиране на проект Укритие, точно планиране.
  3. Обадете ни се, нека направим среща и уточним следващите стъпки, а те са няколко: Оглед на мястото (не е задължително), коментиране на намерението, това е безплатно.
  4. Ако желаете възлагане на предварителен проект или задание, Изготвяне на Оферта според вашите изисквания, която може да включва и само доставка на оборудването за вашето Укритие.
  5. Изграждането на едно Укритие не е бърз и лесен процес. Доставката на едно оборудване трае няколко месеца! Никой не държи оборудване на склад, тъй като търсенето е огромно, а и има голямо разнообразие от задължителни компоненти за вграждане в едно истинско Укритие!

⇒  При нужда от Консултация, пишете или се обадете

Pin It on Pinterest

Share This